Največja otroška igralnica na gorenjskem

Mini Center

Mini Center je otroška igralnica z kar 500m2 igralnih površin, na kateri bodo vaši otroci pozabili na čas. Poleg spusta po strašnem tigrastem toboganu, se bodo vaši otroci lahko zabavali na kar 3 trampolinih, kjer bodo razvijali svoje akrobatske sposobnosti, se spuščali po vrveh, plezali čez ovire kot opice, in še več! Pridite v Mini center in zagotovite svojim otrokom edinstveno izkušnjo in nepozabne spomine iz naše igralnice! V igralnici pa seveda nismo pozabili na naše najmlajše. V otroškem kotičku, ki je namenjen otrokom do 3 leta starosti, bodo vaši malčki lahko premagovali različne ovire, se kopali v bazenu žogic ter se spuščali po toboganu.
nepozabna zabava

Organizirane rojstnodnevne zabave

Bi radi svojemu otroku pripravili nepozabno dogodivščino, ki mu bo ostala v spominu? Potem je Mini Center pravi naslov! Spuščanje po tigrastem toboganu, skakanje po trampolinih in po džungli ter premagovanje različnih ovir, presenečenje za slavljenca, vse to in še več lahko vaši otroci doživijo v naši igralnici.
Kindori

Mini Lokal

V Mini centru ne bodo uživali samo najmlajši. V našem lokalu si boste lahko v miru privoščili skodelico okusne kave ali čaja. Razvajali vas bomo z odličnimi sladicami in slanimi prigrizki. Vso našo gostinsko ponudbo pa boste lahko izkusili tako v notranjosti lokala, kot tudi na zunanji sončni terasi.
Kindori
Otrokova varnost in zdravje sta v naši igralnici postavljena na prvo mesto. Igrala so primerno zaščitena in otroci so med igro varni, predvsem pa redno skrbimo tudi za čistočo in razkuževanje.
Igralnica je namenjena samostojni uporabi vsem otrokom do 12. leta starosti.
Otrokom je dostop dovoljen le v spremstvu odrasle osebe.
V kolikor je maksimalna kapaciteta igralnice zapolnjena, vstop v igralnico ni mogoč.